Craftstaden IBK - dambloggen

En blogg om vad som händer i Craftstadens damlag

Segersviten bruten efter förlust i Sudden Death

Publicerad 2013-11-29 16:08:24 i Allmänt

 
 
 

Då familjen Wolmhed/Klabere körde egen bil så kördes dagens buss ifatt straxt innan Ljungby. Inte bästa bussen precis denna gång.

Förberedelse inför promenaden i ett kylslaget Ljungby
Sedvanlig tröjupphängning inför match
Tejpning och knådning inför match
ST beredd
Egen uppvärmning
Genomgång inför match
Uppvärmningen startat – det bästa med arenan i Ljungby är att det är gott om utrymme i båsen och att omklädningsrummen ligger i direkt anslutning till hallen.
Ljungby äger sin hall därav den fina loggan på golvet.
Uppvärmningen var lite seg = extra pep
Sista genomgången inför match
Åhhhhhhhej

Period 1

Dags för matchstart
Laddat lag och en lågt sittande Mojje

Efter en start med 3 stora målchanser första minuten utan att göra mål så fick man lite känslan att det kommer att bli en dag där vi verkligen skulle få kämpa för målen.

Dock hade Linda Zetterling en dag där hon visade vilken duktig målskytt hon är 1-0 kom efter 11.24 där hon snappade upp bollen i mitten och sköt distinkt direkt. 2-0 kom efter 13.11 efter ett riktigt mönsteranfal där hela femman var inblandad. ST hade bollen i högerbackposition blev attackerad och slog bollen över till Zane i vänsterbacksposition som direkt förlängde bollen till Linda Z som i sin tur förlängde bollen ned i vänstra hörnet till Sanna som lada bollen bakom mål till Fanny som väntade in Linda Z att komma i position framför mål och när hon väl var där så styrde hon snyggt in bollen till vänster om målvakten. 3-0 kom sedan efter 15.15 där Linda Z fullbordade sitt äkta hattrick snyggt framspelad av Sanna. Tyvärr blir vi lite ofokuserade i slutet av perioden och från ingenstans kom reduceringen 3-1.
Linda nästan helt omöjlig att stoppa

Period 2

En period som började bra – återigen med ett antal mycket fina lägen första minuten. Dock så kom 4-1 efter 2.57 då Sanna påpassligt höll sig framme efter en målvakträddning och kunde stöta in bollen i mål. Efter det skapar vi massor med målschanser och mitt i pressen så kommer ett skott från ingenstans som turligt smiter in mellan Amandas ben och stolpen och 4-2 var ett faktum efter 5.46. Nu börjar en period med böljande spel där vi stundtals pressar och stundtals blir hårt tillbakapressade. Efter 15.43 så kommer så nästa reducering till 3-4 efter det att Ida Johansson (som för övrigt var mycket bra) väggat sig genom vårt lag och till slut kommit i ett två mot ett läge där hon distinkt drog upp bollen i nättaket från nära håll. 16.37 får vi en gratischans då samma Ida Johansson oturligt råkade slå sin klubba i huvudet på Sanna vilket slutade med 5 minuters utvisning för hårt spel. Trots ett antal mycket bra chanser så lyckas vi inte få in bollen i mål innan periodslut.

 

Period 3

Under vårt vidare spel 5-4 fortsatte vi att skapa chanser utan att få in bollen. Efter 4.14 gör Ljungby 4-4 efter att bollen tagit sig genom vårt försvar och under Amanda i målet. 1.20 efter det att Ljungby kvitterat så gör Linda Zetterling sitt fjärde mål för dagen och vi tar återigen ledningen med 5-4. Ljungby har sedan en väldigt bra period och Amanda gör ett antal fina räddningar som gör att vi kan behålla vår ledning men till slut uppstår ett friläge för Ljungby som Amanda räddar men i tumultet på returen så kan Ljungby pressa in 5-5 som blir resultatet efter 60 minuter.

Sudden Death

Vi bestämmer oss för att chansa lite för att ta extrapoängen i Sudden Death något som resulterade i att vi öppnade oss lite bakåt och tyvärr kunde Ljungby utnyttja ett läge efter 3.24.

 

När vi sammanfattar matchen så kan vi konstatera att vi inte riktigt var med både kroppsligt och mentalt i matchen och trots detta så är vi endast 2 minuter och 51 sekunder från att vinna matchen och att vi i ledargruppen borde gjort vissa förändringar i spelet snabbare för att få ut ett bättre resultat.

Helt klart är att Ljungbys tabellplacering har väldigt lite med deras kompetens och form de senaste matcherna och de lär sannolikt plocka mycket poäng om de kan fortsätta på detta sätt under säsongen.
 
Nu gäller det att blicka framåt och njuta av att vi nu har 3 toppmöten på raken. Först Vöikers som leder serien - sedan Färjestaden och sist Öjaby. Det ska bli sååååå kul att möta dessa lag och få visa vilket bra lag vi är.
och som vanligt hoppas vi på förljande scener mot Vöikers :-)
 

7 raka segern i Karlskrona :-)

Publicerad 2013-11-18 15:59:00 i Allmänt

Bussen på ingång till Vedebyhallen i Karlskrona
Förberedelser inför promenaden
Som vanligt bjuder Örlogsstaden på bananer och kaffe till ledarna – väldigt trevligt
Vedeby sporthall har det gamla klassiska gröna golvet som är en dröm för målvakterna
Tommy har ett snack med Stella
Tejpningshörnan skedde denna gång bland plintar och hoppmattor
Mojje går igenom inför matchen om det finns några oklarheter
Tomas ser laddad ut….och Tommy står med protokollet…av någon anledning fanns det ingen skrivare tillgänglig i hela Karlskrona så vi fick fylla i ett gammalt tresetsprotokoll
Egen uppvärmning
En sista genomgång innan match där vi Mojje påminner om de viktigaste sakerna från den längre genomgången
Skottet var 18-36 (7-7, 5-16, 6-13) - inte som det stod I tidningen där vi skjutit 72 skott

Period 1:

En mycket bra förstaperiod där vi från början håller i taktpinnen.

1-0 kommer efter lång passning från Zane till Linda Z i vänsterposition som sedan passar till Sanna som från centralt framför målet lägger in bollen.

2-0 efter att vi snott bollen från Örlogstadens högerback så lade Thilda in bollen till Jossan som i snäv vinkel (nästan i linje med mållinjen) fick in bollen mellan målvakten och stolpen (också det från höger)
3-0 efter det att ST drivit upp bollen till mittlinjen så chansförflyttar sig Örlogsstadens forward att hon ska lägga bollen längs sargen. Något som resulterade i en öppen yta i mitten där ST passade till Jossan som elegant gjorde en 180 graders snurr och sköt bollen under målvaktens högra ben (en målvakt som för övrigt var mycket duktig trots 9 insläppta bollar)
Örlogsstaden hade några farligheter som Amanda förtjänstfult räddade och där mycket av dessa farligheter byggdes runt Inez Eklund och Hanna Toresten.
Period 2

Efter en mycket bra inledning med trippelchans så gjorde Örlogsstaden lite snöpligt 1-3 efter det att de vallat sig igenom vårt lag då vi kom snett. Något som gjorde att vi tryckte på ännu hårdare.

Efter 3.06 gör vi 4-1 efter ett mycket vackert klapp-klapp mål där Maja S lägger ned bollen i hörnet där vi gör snurren och Thilda spelar in bollen till Tolle i slottet som drog till direkt.
32 sekunder senare gör Fanny 5-1 efter det att vi ST fått ned bollen till Sanna i högra hörnet som efter att ha dragit sin back lade in den till Fanny i slottet som stötte in bollen i mål.

 

I mitten av perioden fick vi sedan spela i numerärt underläge vid två tillfällen. Något som fungerade mycket väl då vi följde spelmässigt exakt de direktiv som vi pratat om på teoripasset innan vi reste till Karlskrona.

I slutet av perioden vinner Elin boll uppe till vänster spelar den bollen till Zane som skjuter på täckande back. Martina snappar upp bollen och lägger in den från vänsterposition till Liza H som stötte in bollen från nära håll.

Återigen en mycket bra period där vi skapar massor med chanser och har många skott på mål.

Zane på väg ut efter andra perioden - första matchen från start på 13 månader
Period 3
Vi fortsätter att trycka på i tredje perioden och efter 7.31 gör Martina 7-1 efter att bollen touchat hennes klubba och ställt målvakten helt efter skott från Elin som bågat in från vänster som i tidigare skede fått passningen djupt från Daggen.

8-1 kom efter att Maja S lagt ned bollen djup i högra hörnet till Tolle som sedan försökte båga in mot mål men krockade med Örlogsstadens back. Bollen gick dock vidare in till en fristående Jossan som snett från höger drog bollen över målvaktens vänstra axel.

 

2-8 kommer lite olyckligt då vi kommer fel i våra positioner och en fristående Hanna Torstensson kunde skjuta in bollen till höger om Amanda.

9-2 Efter att ST lagt ned bollen i motståndarnas högra hörn så drev Elin bollen bakom mål och släppte den till Liza som passade tillbaka till Elin som försökte nå Martina framför mål men bollen studsade på försvarande back och in i mål.

Under matchens sista 10 sekunder var vi sedan ytterst nära att göra vårt tionde mål då Sanna kom fri snett från vänster men fick bollen lite för långt ifrån sig när hon skulle dra målvakten som då kunde göra en fotparad. Dock gled bollen rakt ut till en framstörtande Jossan som drog bollen i ribban samtidigt som slutsignalen gick.

Vi kan konstater att vi återigen gör en mycket stabil insats och att vi för första gången vunnit i Vedebyhallen. Bra domare även denna match - klar skillnad mot förra året då nivån varierade mycket.

Segern innebar att vi fortsatt leder serien och vi njuter vidare av att bli jagade istället för att jaga :-)
I poängligans 10 i topp dök det upp några nya namn i helgen då målproduktionen var stor i ett antal matcher. Dock besätter vi fortfarande plats 1 och 2 via Jossan och Thilda samt att Linda Z är den som gjort flest mål i serien. Sanna ZK håller sig precis kvar på listan.
 
Vi kan vidare konstatera att vi gör mål på vart 4de skott än så länge i serien (24%) vilket är galet bra utdelning.
 
I utvisningsligan har vi ingen på topp 10 för första gången sedan vi kom upp i division 2 vilket är glädjande
Roligt att se kroppspråket hos Tommy, Mojje och Tomas - GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE :-)
 
Laget tackar Örlogsstaden för god match
Tjejerna tackar publiken för stödet
Vårat gäng 3 poäng CRAFTSTADEN
Sammys Pizza ett bra stop på hemvägen
Oskarshamns Nyheterna
Oskarshamnstidningen
 
Återigen visar vi att LAGet och GLÄDJE är oerhört vikitga beståndsdelar i att vinna matcher :-) - TJEJERNA ÄR HELT ENKELT FANTASTISKA
 
 

 

Derbyt mot Sandbäckshult 2013-11-08

Publicerad 2013-11-16 09:40:04 i Allmänt

Derby är alltid derby vilket blev väldigt tydligt denna fredagskväll. Dessutom en härlig inramning med 220 åskådare som fick ett verkligt nervpiller att titta på – tyvärr inte så mycket skönspel förrän det till slut blev både snygga mål och lite klapp-klapp-spel .
Lugnet före stormen
Mojje, Tomas och Tommy samtalar om dagens match och vad vi ska trycka på som viktiga beståndsdelar inför matchen
Mojje under genomgången…man kan ta på spänningen i rummet och att det fanns en viss nervositet
Uppvärmningen har startat
Trappan….man kan se att de flesta bara vill in på planen och komma igång då det finns många sammanbitna miner
Tolle som vanligt vinnande i teknikssituation (Foto:SIGvision)
Period 1
 Man kunde tydligt se att Sandbäckshult ändrat taktik för att passa oss så dåligt som möjligt. Något som resulterade i en ganska händelsefattig period där vi inte hade vårt första riktiga skott förrän efter ca 11 minuter (Foto SIGvision). Man kan också konstatera att Sandbäckshult nr 17 Malin Lorenzon (som för övrigt var Bezis bästa spelare för dagen) gör en lite fasthållning
 
 

I samband med att vi just klarat av ett 4-5 så kom vi fel i våra positioner och även om Maria Karlsson fick målet så var det Sanna som stötte den i egen bur oturligt (Foto Tomas Jonsson)

Period 2
Givetvis fanns det en viss frustration över att vi inte fick ut det spel som vi vet att vi kan och därför gick vi in och tryckte i stort sett på en enda sak som vi såg som nyckeln till att börja producera. Dock fick vi inte till det i alla fall. Vi hade mycket bol men skapade inga direkta lägen mot ett hårt kämpande Sandbäckshult som dessutom hela tiden stack upp med farliga lägen som följd och där man träffade både ribba och stolpe. Bilden ovan där Malin Lorenzons boll till slut hamnade I Amandas högra stolpe (Foto: Tomas Jonsson).
Efter 14.48 så kom då det förlösande målet då Fanny bågade in från högerhörnet och släppte bollen upp till sin storasyster ST som drog till direkt med skott högt till höger om Sandbäckshults målvakt Johanna Ljunggren (som förövrigt var mycket bra matchen igenom). ST fokuserar på bollen (Foto Tomas Jonsson)
Jubel efter mallet (Foto: SIGvision)
Period 3

Inför period tre kände vi att vi äntligen fick ut det spel vi önskat i slutet av period två men kände att vi behövde göra några förändringar i laget för att få ut ett ännu större tryck mot Sandbäckshult för att nu dra nytta av vår goda fysik.

Efter 7.11 så gör Linda Z 2-1 framspelad av Sanna och vi märker att vår energinivå går upp samtidigt som Sandbäckshult börjar se tröttare ut (Foto SIGvision)
10.30 så gör Antonia Jonsson 3-1 fint framspelad av Kajsalisa som med en fin genomskärare nådde Tolle som kliniskt satte bollen i mål där Jossan förtjänstfullt täckte sandbäckshults målvakt.(Foto: SIGvision)
 
       Efter 12.37 så får vi en utvisning emot oss och nu kunde man se hur energinivån gick upp igen hos gästerna. Dock efter det att Sandbäckshults Signe Karlsson olyckligt halkat ikull i högerpositionsläge så snappade Jossan upp bollen drev upp längst vänsterkanten tills Thilda kommit i position mitt i banan som därefter fick ett väl avvägt pass som hon distinkt drog upp i målvasktens högra kryss efter 12.49. Maria Karlsson och Malin Lorenzon ser inte längre så glada ut (Foto: SIGvision)
Thilda har précis avlossat bollen som resulterade i 4-1 (Foto: SIGvision)

Efter 15.13 så drog Sandbäckshult på sig sin andra utvisning då de spelade med för många spelare på banan (och de var verkligen 6 spelare som spelade vid båda tillfällena – inte något tveksamt byte)

Efter 15.35 så lyckas vår 1as PP köra en intränad variant som slutar med att Jossan kunde lägga in bollen i mål.(Foto: SIGvision)
Kajsa som vanligt bra i det fysiska spelet (Foto SIGvision)
Sanna som avslutade matchen som högerforward (Foto: SIGvision)
Amanda ser bollen svepa forbid - dock gjorde hon återigen en mycket bra insats (Foto SIGvision)
Så här i efterhand så kan vi bara konstatera att Sandbäckshult spelade matchen på ett taktiskt sätt väldigt bra och med lite tur med stolpe och ribba så hade vi haft det betydligt tuffare att vända matchen. Dock så är vi oerhört tunga att möte särskilt som vi har förmågan att bli bättre och bättre i matcherna där vår försäsong och vårt slit i löparkläder varje vecka ger utdelning.
 
Efter helgen kunde vi dessutom konstatera att då Vöikers tappade poäng så var vi plötsligt i serieledning – visserligen på målskillnad…men serieledning är alltid serieledning och hellre jagad än jaga :-)
OT
ON
Känns såååå skönt att vi återigen visar vilket bra lag vi är :-)
 
 

P-O räddade matchen :-)

Publicerad 2013-11-14 19:00:00 i Allmänt

Jag har glömt att uppmärksamma P-O och dennes insats i samband med vår match mot Östra då det återigen droppade in vatten från taket varför kontinuerlig torkning behövdes.

I grunden kan man fråga sig när kommunen faktiskt ska laga taket då det vid regn/tö osv alltid droppar in vilket i förlängningen lär medföra att matcher måste ställas in.
..men nu vill vi TACKA P-O att han tog uppgiften att se till att hålla golvet tort under matchen mot Östra – STORT TACK från Damlaget
 

Träning 2013-11-13

Publicerad 2013-11-14 16:00:00 i Allmänt

Efter löppasset med Slimo så hade vi Josefin Tisell på besök för att lära tjejerna att stretcha (rosa keps).
Jossan, Slimo och Daggen försöker bryta av sin arm ;-)
Inte alltid lätt att nå undersidan på sin fot
Vissa övningar skulle kunna tolkas som fult tecken....men det gör ju inte våra tjejer - dom gör ju den gamla hederliga elefanten :-)
 

Träning 2013-11-12

Publicerad 2013-11-14 13:30:00 i Allmänt

Sanna har tagit över mittpositionen från ST framför ’dagens träning tavlan’
Tommy har dragit upp strumporna så fint :-)
Som vanligt stretching under genomgången av dagens program
Knäövningarna är också en balansövning.
Gamla gymnastiklärare blir nog tårögda när de ser att vi använder de gamla hederliga träbänkarna :-)
Sanna och daggen är inte helt synkade….
….eller kanske de försöker gå på en rak linje :-)
Drickapaus innan TvåMålet
Spelarrådet i sittning med Damlagets representant i styrelsen Carina
 

Serieledning efter 7 omgångar

Publicerad 2013-11-11 13:01:00 i Allmänt

För första gången i modern tid så är vi alltså i serieledning i distriktets högsta serie vilket känns jättekul för tjejerna och oss i ledarstaben då vi slitigt hårt för att försöka vara med och kämpa om de tre kvalplatserna.
Foto Kent K
 
Nu ska vi givetvis inte dra för stora växlar på att vi leder då det ser ut som att 7 lag kommer att vara inblandade i striden om de tre kvalplatserna men samtidigt ödmjukt glädjas åt att vi spelar bra och att det just nu räckt till en förstaplats.
Foto: SIGvision
GLÄDJE, LAGet före JAGet, hela tiden UTVECKLAS och FOKUS på uppgiften enskilt och i gruppen är det som gör att vi nu leder serien
 

Derby DErby DERby DERBy DERBY

Publicerad 2013-11-08 12:30:00 i Allmänt

Så var det dags för vårt avståndsmässigt närmaste derby mot Sandbäckshult från Blomstermåla
Då vi genom åren mött Sandbäckshult i otaliga tävlings- och träningsmatcher så ska vi nu för första gången mötas i Division 2 (numera har dessutom Bezi svarta tröjor = lämnat den gula färgen). Ovan Maria Karlsson som representerade oss föregående säsong och efter massor av skador och besvikelser nu fått en nytändning I Sandbäckshult som back I första 5an. Vi önskar henne och Eliza Jonsson (som också bytt från CIBK till SIBK) lycka till i matchen mot sina gamla lagkamrater....men inte för mycket ;-) (Foto Tomas Jonsson)
 

Båda lagen har varit politiskt korrekta i sina uttalanden innan match….

 ….och sandbäckshults tränare har försökt att lägga all press oss….
….dock känner vi ingen sådan….och känner egentligen aldrig någon press då vi vet....(Foto: Kent K)
....att vi är BRA och om vi gör VÅRT JOBB så är det INGET lag som slår oss på hemmaplan.
GLÄDJE, LAGET FÖRE JAGET och FOKUS….man ser allt detta i bilden ovan :-)
Jag längtar redan efter scener som dessa….(Foto: kent K)
  
    ….och ”Vårat gäng – tre poäng – Craftstaden”
 V for Victory :-) eller Wolmhed är en kanin ;-)

Zetterlingarna = poängmaskiner

Publicerad 2013-11-08 12:00:00 i Allmänt

Roligt att tidiningen uppmärksammat fenomenet Zetterling då de har en osedvanlig näsa för att göra mål :-)
Bilden är så stor att den inte vill lägga sig åt andra hållet
Linda efter vackert mål mot Östra efter pass från assistkungen Sanna Zetterling Karlsson (Foto:Kent K)
Linda in Action mot Östra (Foto: Kent K)
Linda efter ett av sina mål i senaste matchen mot Värnamo (Foto: SIGvision)
Vi hoppas på liknande syner i kvällens match mot Sandbäckshult :-)
 
Vårt fantastiska lag :-)
 
 
 

Leksand

Publicerad 2013-11-07 16:37:14 i Allmänt

som alla vet så har Amanda en viss förkärlek för Leksand....
....så när hon fick denna tröja så tog det ett tag....
....innan hon förstod att.....
....det var en tröja med äkta påskrivna autografer av hela Leksands hockeylag :-)
Snacka om en glad Amanda :-)
 
 
STORT TACK till TOMMY och framförallt NINA som fixade denna roliga gåva :-)
 
 

Värnamo hemma omgång 6 = 5te raka

Publicerad 2013-11-05 22:13:37 i Allmänt

Så var det dags för 6te matchen för säsongen. Denna gång var det Värnamo som gästade sporthallen i Oskarshamn och som vanligt är vi otroligt starka hemma då de flesta motståndarna har problem med vår parkett och att vi ligger på maxmått på spelplanen.
Som vanligt sker en hel del tejpning och knådning innan matcherna
Glada miner i omklädningsrummet
Vi har en stund med fria aktiviteter där tjejerna själva väljer vad de vill göra innan match
Uppvärmningen i full gang
Period 1
Efter att inte gjort mål i början på ett par matcher så var vi åter tillbaka i vår ’vanliga’ rutin då Linda Z vackert kunde dra i 1-0 från central position i planen efter 2.45 på passning från Sanna. Vi skapar sedan ett antal chanser som inte resulterar i mål. Detta samtidigt som Värnamo sticker upp med et antal vassa chanser och fina skott som Amanda lyckas avvärja.
I slutet av perioden så orkar inte Värnamo stå emot och Linda Z kunde göra sitt andra mål för dagen efter 17.08 där hennes skott egentligen räddas av målvakten men studsar upp i en båge och landar bakom henne och in i mål.
Minuten senare gör Jossan från mycket snäv vinkel 3-0.
 
 

Period 2

En period där varken vi eller Värnamo skapade speciellt mycket beroende dels på att vi inte kommer helt rätt samt att Värnamo gör det svårt för oss. Perioden slutar 0-0.

Tomas I full färd med att ge direktiv
 

En av tredjekedjans många chanser som tyvärr inte resulterade I mål.

Dock vägrar dom släppa in mål där Fanny gör ett kopiöst jobb över hela banan och är sannolikt den spelare som springer längst av alla under match. 

Period 3

Då vi räknar med att Värnamo ska gå ned på folk väljer vi att också göra det. Dock är det Värnamo som får utdelning efter 1.28 efter att vi inte varit på tå i samband med en frislagsvariant.

Dock hinner ingen större nervositet uppkomma då vi gör 4-1 efter 2.26 där Tolle vackert snappar upp ett dåligt pass och drar in bollen rakt framifrån.
Efter 3.25 kommer 5-1 via Maja D som i sin tredje räd lyckas sätta bollen efter fint samspel med Jossan. Efter detta så skapar vi en hel del men ökar inte vår ledning. Efter halva perioden väljer vi att sätta in ett nytt backpar och spela på 3 hela kedjor för att se hur detta fungerar. I slutet av matchen spelar vi lite för svårt och Värnamos skyttedrottning E Eng snappar upp bollen och reducerar till 5-2 som också blir slutresultatet.
 
Laget tackar publiken efter matchen med sedvanlig klubblyftning
Värnamo har ett väldigt ungt lag men besitter redan stora spelkvalitéer och det ska bli intressant att se hur bra de kan bli om de får behålla spelarna under några säsonger då de sannolikt kan ha ett mycket bra lag i sådana fall.
ST har just vunnit en närkamp
Kajsa som är sjukt snabb när hon måste
Vi spelar återigen stabilt utan att gå på topp vilket känns skönt då vi jämfört med förra året har bättre marginaler och kan kontrollera matcher på ett helt annat sätt än föregående år då vi jobbade mer på järnvilja och kämpaglöd när matcherna blev jämna.
Jossan och....
....Thilda tillsammans i toppen av poängligan.:-)
 
Vi fortsätter dessutom att ösa in mål där några av våra målskyttar producerat långt över sin poängprestation under förra året vilket givetvis är jättekul och viktigt.
Försvarsmässigt har vi efter match 1 (då vi släppte in 8 mål mot Öjaby) fått ordning på mängden insläppta mål där Amanda spelat mycket bra i viktiga lägen de senaste matcherna. Givetvis handlar det inte bara om bra målvaktspel. Det handlar om att helheten fungerar från forwards ner till backarna för att detta ska fungera.
Då Vöikers och Ingelstad möts först på torsdag den 7 november så har vi just nu förstaplatsen i serien vilket är en speciell känsla då det är första gången detta händer. På pappret så bör Vöikers vinna relativt komfortabelt mot Ingelstad men då dessa båda föreningar i princip är en och samma klubb så lär Ingelstad (som dessutom har poängnöd) kriga in i döden för att rubba sina ’storasystrar’ i Vöikers.
Underbara scener - GLÄDJE :-)
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela