Craftstaden IBK - dambloggen

En blogg om vad som händer i Craftstadens damlag

Kvalförutsättningar

Publicerad 2014-02-27 00:53:21 i Allmänt

Kommer vi tvåa så möter vi trean i Göteborg/Bohuslän-dal och då spelas bortamatchen 15 eller 16 mars. Hemmamatchen spelas 14.00 söndagen den 23 mars

Kommer vi trea så möter vi tvåan i Skåne och då spelas hemmamatchen söndagen den 16 mars och bortamatchen 22 eller 23 mars

Dag och tid för bortamatch lär vi inte få reda på förrän tidigast den 10 mars då serierna slutar den 9 både i Göteborg och Skåne + att det inte är klart vilket lag som tar vilken plats

Om vi skulle gå vidare från Play off 1 så spelas hemmamatchen söndagen den 30 mars klockan 14.00 och bortamatchen söndagen den 6 april.

Kommer vi trea och klarar Play Off 1 så möter vi seriesegraren i vår serie i Play Off 2 vilket sannolikt är Vöikers

Kommer vi tvåa och klarar Play Off 1 så möter vi seriesegraren i Göteborgsserien i Play Off 2 vilket blir Pixbo IBF (som är farmarlag till SSL-laget Pixbo – Pixbo IBF har ni mött i Göteborgscupen 2 år på raken)

Då matcherna avgörs i hemma- och bortamöte blir det väldigt viktigt att inte släppa in onödiga mål även om man inte kan vinna matchen då förlust i första matchen kan kompenseras med större vinst i den andra.
 
Som det ser ut just nu lär Malmhaug komma tvåa I Skåne (men chansen är väldigt stor att lagen slutar på samma poäng = målskillnadsaffär i slutänden vem som ska få kvalplatsen). Det kittlande här är att lagen möts i sista omgången och just nu är målskillnaden bara 8 mål.
Göteborgsserien kommer vinnas av Pixbo som inte bara har vunnit 17 av 18 matcher utan också i väldigt många matcher vunnit med tvåsiffrigt (har ett målsnitt över 10 mål per match). Även i denna serie är kampen om andra- och tredjeplatsen oviss då Lindås har två matcher mindre spelade och är just nu 4 poäng efter Kungälv. Även här möts dessa två lag i sista omgången.
 
I vår serie så lär Vöikers vinna serien även om vi vinner våra två sista matcher då dessa har Örlogsstaden i sista omgången (och oss på fredag). Dock ska man inte underskatta Örlogstadens vilja att vinna om de fortfarande har chansen att knipa sista kvalplatsen.

Färjestaden möter ett Sandbäckshult som plötsligt hamnat på 9 plats (= negativ kvalplats = kommer kämpa kopiöst för att ta poäng) på samma poäng som Westervik och Östra = kommer att bli mycket intressanta matcher för att se hur kampen lag 7 till 11 slutar.

Då vi möter Vöikers och Färjestaden i de två sista omgångarna så blir det alltså så att vi kan få en direkt avgörande match om vem som kommer tvåa och trea i serien. Det kan också bli så att Öjaby kan ta sig förbi Färjestaden om dessa tappar poäng mot Sandbäckshult och förlorar mot oss i sista omgången. Dock måste då Öjaby slå Westervik på bortplan vilket inte är det enklaste.

 
Så vi har ett par spännande omgångar framför oss
 
 

2014-02-20 Träning

Publicerad 2014-02-22 12:00:00 i Allmänt

Uppvärmning – som vanligt några som släpar :-)

För att få upp tempot i övningarna så körde vi på tre mål
Då spelet går snabbare och snabbare så är handledskott det mest effektiva och träning ger färdighet :-)
 

2014-02-18 Träning

Publicerad 2014-02-22 06:00:00 i Allmänt

En träning som innehöll galet mycket skratt mellan oss i ledargruppen – vi har så jäkla kul tillsammans med tjejerna och det är en nyckelfaktor för att lyckas – GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE

 Lite uppvärmningsrundor
En övnings som på bild blir väldigt märklig men som ser väldigt kul ut (Daggen har klippt sig = plymen är borta ;-))
Styrkeövning på dom gamla hederliga bänkarna
Övning med stillastående försvar
Jossan som vilade pga. lårkakan i slutet av matchen med Stella
 

2014-02-21 GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE – KVALPLATSEN SÄKRAD

Publicerad 2014-02-21 23:52:48 i Allmänt

Efter att ha tittat på ännu en OS-dag i Ryssland och sett hur den enes lycka blir den andres olycka så kan jag bara konstatera att de tre poängen som vi borde tagit mot Värnamo borta men oturen och ett vilt kämpande motståndarlag idag återbetalades i och med att samma Värnamo slog Öjaby borta.
Något som innebär att KVALPLATSEN TILL DIVISION 1 ÄR SÄKRAD
Självklart är det så att det känns helt fantastiskt – vi har kämpat så hårt under hela säsongen för att ta en kvalplats (självklart har alla andra lag också kämpat) men att se hur vi fortsatt att utvecklas, slita för varandra, glädjas med varandra, sprungit varje vecka med Slimo, skrattat tillsammans gör att jag känner mig så sjukt stolt över er – NI ÄR FANTASTISKA
Detta innebär dock inte att vi ska slå oss till ro då vi fortfarande ska försöka vinna varje match (och sedan får vi se om det t.o.m. kan räcka för att vinna serien) och självklart gäller det nu att preparera sig till det kommande kvalet.

GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE

 
 
 
 
 

2014-02-16 Domaruppdrag

Publicerad 2014-02-21 20:00:00 i Allmänt

En av de uppgifter som ligger på damlaget är att döma ett antal ungdomsmatcher för klubbens ungdomslag. Här ST och Tolle i full färd att preparera sig inför match i B-hallen.


ST visar vem som har mest muskler :-)
 
 

2014-02-16 CIBK – Slätafly D3

Publicerad 2014-02-21 14:00:00 i Allmänt

Direkt efter D2 match mot Örlogsstaden hade D3 match mot Slätafly. Länge hade Slätafly ledningen med 1-0

men i sista perioden vände tjejerna matchen vi en konstant press i tredje perioden samtidigt som Emma förtjänstfullt avvärjde de farliga kontringar som uppstod.
Vinst 3-1 :-)
 
 
 

2014-02-16 CIBK – Örlogsstaden D2

Publicerad 2014-02-21 09:56:19 i Allmänt

Så var det dags för säsongens 19 match. Denna gång mot Örlogsstaden som haft en jobbig säsong med nytt lagbygge efter spelarflykten inför säsongen till lokalkonkurrenten Carlskrona IF. Något som inneburit att man hamnat på nedflyttningsplats i serien men som inför matchen mot CIBK tagit poäng från Färjestaden vilket vittnar om att de är på jakt att försöka ta plats i det negativa kvalet.

Samling inför matchen

Jossan ha en relax stil denna dag
Tröjorna denna dag ordnade efter femma
Strul med materialet – detta var vad vi lyckades skrapa ihop inför matchen
Nya strumpor = inget kan gå fel ;-)
Andrafemman samlad (vilka skulle ha en konstant tryck på Örlogstaden matchen igenom)
Förstafemman med en som vanligt glad Kajsa (som tror att jag lyckats fota precis när hon lade på läppglans) –Calzone som precis ätit banan – Thilda som kollar in skrapsår på knät – Tolle som laddar för matchen och Jossan som knyter skorna - till slut gjorde dom 5 mål i matchen
Uppvärmning
I väntan på att få springa in under introt
Några sista löpningar innan match
Första perioden

Det märktes tydligt att tjejerna ville följa upp segern mot Sandbäckshult med ännu en trepoängare då vi hade et konstant tryck mot Örlogstadens mål. Efter 4.34 fick örlogsstaden en utvisning och återigen skapar vi massor med bra chanser men får inte dit bollen men vi fortsatte att trycka på.

Efter 14.07 gör måldrottningen Linda Z 1-0 fram spelad av Fanny ST vilket är resultatet efter period 1 och där skottstatisktiken är hela 12-2 (alla proffsfoton SIGvision)

      Snack i periodpausen där vi som vanligt använder trappan

Period två

Började på bästa sätt då Jossan snappade åt sig bollen och tryckte dit 2-0 efter 24 sekunder.

Dock blir vi lite för avslappnade då Örlogstaden reducerade två gånger och plötsligt hade vi 2-2 på resultattavlan efter 10 minuter. 12.05 tilldelas vi en straff efter en tilltrasslad situation som slutar med att en örlogstadsback ståt i målvaktsområdet och slagit undan bollen. Då Linda Karlsson visat upp prov på bra straffläggartakter på lägren för smålandslaget så skickade vi fram henne att slå straffen – resultat 3-2.
Efter 16.45 gör Linda K sitt andra mål för dagen framspelad av THilda.
 
Perioden avslutas sedan på samma sätt som den startade då Jossan gör 5-2 efter 19.40 framspelad av Thilda.
Period tre

Vi var nu väl medvetna om att Örlogsstaden sannolikt skulle sätta allt på ett kort och försöka pressa oss hårt för att uppnå reducering. Något som gjorde att vi bestämde oss för att säkra upp försvarsarbetet och inte förivra oss. Efter 4.05 kommer olyckligt 3-5 efter det att bollen studsat väldigt besynnerligt rakt ut från sargen mitt på planen och ställde hela femman fulständigt. Vi könde att bollen måste tagit på domarens fot då han var i bollbanan men han kom bort till oss och bedyrade att han inte känt att bollen träffat honom utan att bollen gått via glipa i sargen. Dock fortsatte vi vår plan med att säkra hemåt. Efter 10.01 å kommer 6-3 efter det att Tolle snott bollen från motståndare en bit in på deras planhalva och helt enkelt snurrat ett halvt varv och skjutit. Något som blir slutresultat.

 
Sammanfattning
Det känns väldigt skönt att vi lämnat den svacka vi hade i delar av januari och där vi nu återigen har en trygghet i att vi producerar mål och spelar bra.
De tre nya poängen innebär att vi behåller avståndet till övriga jagande topplag och att vi nu behöver ta tre poäng på de sista tre matcherna för att säkra kvalet.

 Så min uträkning innan säsongen om att 50 poäng krävs för avancemang stämmer nästan till 100%

 

Självklart hoppas jag att få se dessa scener efter matchen mot Ljungby den 22 februari

 
 
 

2014-02-16 CIBK – Örlogsstaden D2

Publicerad 2014-02-21 02:22:00 i Allmänt

 
Så var det dags för säsongens 19 match. Denna gång mot Örlogsstaden som haft en jobbig säsong med nytt lagbygge efter spelarflykten inför säsongen till lokalkonkurrenten Carlskrona IF. Något som inneburit att man hamnat på nedflyttningsplats i serien men som inför matchen mot CIBK tagit poäng från Färjestaden vilket vittnar om att de är på jakt att försöka ta plats i det negativa kvalet.

Samling inför matchen

Jossan ha en relax stil denna dag
Tröjorna denna dag ordnade efter femma
Strul med materialet – detta var vad vi lyckades skrapa ihop inför matchen
Nya strumpor = inget kan gå fel ;-)
Andrafemman samlad (vilka skulle ha en konstant tryck på Örlogstaden matchen igenom)
Förstafemman med en som vanligt glad Kajsa (som tror att jag lyckats fota precis när hon lade på läppglans) –Calzone som precis ätit banan – Thilda som kollar in skrapsår på knät – Tolle som laddar för matchen och Jossan som knyter skorna - till slut gjorde dom 5 mål i matchen
Uppvärmning
I väntan på att få springa in under introt
Några sista löpningar innan match
Första perioden

Det märktes tydligt att tjejerna ville följa upp segern mot Sandbäckshult med ännu en trepoängare då vi hade et konstant tryck mot Örlogstadens mål. Efter 4.34 fick örlogsstaden en utvisning och återigen skapar vi massor med bra chanser men får inte dit bollen men vi fortsatte att trycka på.

Efter 14.07 gör måldrottningen Linda Z 1-0 fram spelad av Fanny ST vilket är resultatet efter period 1 och där skottstatisktiken är hela 12-2 (alla proffsfoton SIGvision)

      Snack i periodpausen där vi som vanligt använder trappan

Period två

Började på bästa sätt då Jossan snappade åt sig bollen och tryckte dit 2-0 efter 24 sekunder.

Dock blir vi lite för avslappnade då Örlogstaden reducerade två gånger och plötsligt hade vi 2-2 på resultattavlan efter 10 minuter. 12.05 tilldelas vi en straff efter en tilltrasslad situation som slutar med att en örlogstadsback ståt i målvaktsområdet och slagit undan bollen. Då Linda Karlsson visat upp prov på bra straffläggartakter på lägren för smålandslaget så skickade vi fram henne att slå straffen – resultat 3-2.
Efter 16.45 gör Linda K sitt andra mål för dagen framspelad av THilda.
Perioden avslutas sedan på samma sätt som den startade då Jossan gör 5-2 efter 19.40 framspelad av Thilda.
Period tre

Vi var nu väl medvetna om att Örlogsstaden sannolikt skulle sätta allt på ett kort och försöka pressa oss hårt för att uppnå reducering. Något som gjorde att vi bestämde oss för att säkra upp försvarsarbetet och inte förivra oss. Efter 4.05 kommer olyckligt 3-5 efter det att bollen studsat väldigt besynnerligt rakt ut från sargen mitt på planen och ställde hela femman fulständigt. Vi könde att bollen måste tagit på domarens fot då han var i bollbanan men han kom bort till oss och bedyrade att han inte känt att bollen träffat honom utan att bollen gått via glipa i sargen. Dock fortsatte vi vår plan med att säkra hemåt. Efter 10.01 å kommer 6-3 efter det att Tolle snott bollen från motståndare en bit in på deras planhalva och helt enkelt snurrat ett halvt varv och skjutit. Något som blir slutresultat.

 
Sammanfattning
Det känns väldigt skönt att vi lämnat den svacka vi hade i delar av januari och där vi nu återigen har en trygghet i att vi producerar mål och spelar bra.
 
De tre nya poängen innebär att vi behåller avståndet till övriga jagande topplag och att vi nu behöver ta tre poäng på de sista tre matcherna för att säkra kvalet.
 
 
Så min uträkning innan säsongen om att 50 poäng krävs för avancemang stämmer nästan till 100%

 

Självklart hoppas jag att få se dessa scener efter matchen mot Ljungby den 22 februari

2014-02-13 Träning

Publicerad 2014-02-19 17:00:00 i Allmänt

Uppvärmning

Tomas går in i övningen och visar den spärr som han vill spelarna ska låtsas finns
Lite drickapaus
Övning där försvarande lag inte ska göra något utan bara finnas på sin position under vissa delar av övningen
Här Thilda bevakandes sin yta
Ser väldigt kul ut då man verkligen kan se att det pågår aktivitet runt henne
Och som vanligt ett leende när hon inser att jag tar bilder
 

2014-02-11 Roll-ups

Publicerad 2014-02-19 06:00:00 i Allmänt

Klubben har tagit fram ett par roll-up:s där ST representerar damlaget samt tecknat ned  4 ledord på vad man som spelare ska tänka på

 
 

2014-02-08/09 Internationellt styrelsemöte

Publicerad 2014-02-18 22:00:00 i Allmänt

Samtidigt som tjejerna spelade den viktiga matchen mot sandbäckshult så var jag i Madrid på möte med Internationella innebandyförbundets styrelse

Delar av styrelsen där vi just är i färd med att diskutera hur länder på olika utvecklingsgrad kan hjälpa andra länder med sin utveckling - detta en av många aktiviteter för att komma med på OS-programmet
 
Av en ren tillfällighet hade Real Madrids match mot Villareal flyttats till lördagskvällen – på vinst och förlust åkte vi in för att försöka köpa biljetter.

Här ordföranden i Internationella Innebandyförbundet Tomas Eriksson och Vice ordföranden Filip Suman framför den mäktig Santiago Bernabéu stadion

Vi lyckades – här en nöjd vice ordförande med 5 inköpta biljetter.
76 000 på läktaren – här märks det inte att Spanien har en ekonomisk kris
Svårt att inte le
Garet Bale har just gjort 1-0 i en match som till slut slutade 4-2 och där alla målen var otroligt vackra = fantastiska kväll och ett minne för livet
God Natt från ett vackert Madrid
 

2014-02-08 Match borta mot Sandbäckshult

Publicerad 2014-02-18 16:01:00 i Allmänt

Som vanligt så är matcherna mot lokalkonkurrenten Sandbäckshult intressanta och det spelar aldrig någon roll hur respektive lags tabellplacering ser ut. Det handlar alltid om vem som vill mest och vem som är mest disciplinerad. Efter matchen på hemmaplan så visste vi också att det kunde finnas en extra nervositet inför mötet likt den som uppstod i första mötet och där spelet blev lidande.

Vi för en drömstart då ST gör mål redan efter 1.24 på pass från Linda Z.

 
Vi fortsätter att spela bra och skapar en mängd målchanser. Efter 11.52 så gör Fanny ST 2-0 på pass från Sanna ZK.
Kort därefter så sluggar sig Tolle igenom tre spelare och trycker dit 3-0 efter 13.20. Något som blir slutresultat efter första perioden
Period 2

Började inte alls som vi tänkt oss då Sanbäckshult reducerade två gånger på kort tid. I samband med att Isa fick problem med ett ben gick vi ned på två femmor resten av perioden och måldrottningen Linda Z kunde sätta 4-2 efter 13.19 vilket kändes väldigt skönt då båda lagen hade bra chanser att göra mål (bild SIGvision)

Matchen var väldigt fysisk och Maria K (som spelade i CIBK förra säsongen) drog på sig en två för otillåten trängning (vilket det var gott om i matchen) som vi inte kunde utnyttja.
 
Period 3

Började väldigt skönt då Fanny ST gjorde sitt andra mål för dagen, även denna gång framspelad av Linda Z vilket självklart ger både energi och trygghet.

 

Vi drar sedan på oss två utvisningar på raken men visar att vi är enormt starka i vår box och där få lag lyckas göra mål på oss. Ej heller denna gång då vi spelar fantastiskt bra alla fyra minuterna. I slutet av matchen ökar Linda Z på till slutresultatet efter pass från Sanna ZK

 
Sammanfattning

Självklart är vi enormt nöjda med resultatet och de tre poängen då det är svårt att vinna i Blomstermåla. Vi spelade dessutom nästan hela matchen på tre hela femmor vilket innebär att vi har större delen av D2-truppen i matchträning. Det var också skönt att se att vi återigen började göra mål på våra chanser och att formkurvan är på väg uppåt igen. I och med segern bibehåller vi vårt avstånd till kvalstrecket till 7 poäng vilket känns väldigt bra i vår jakt på en kvalplats. Nu går vi stärkta in i nästa vecka för att möta Örlogsstaden som i veckkans omgång lite överraskande tog poäng från Färjestaden borta.

Och som vanligt hoppas jag få se många scener som dessa – GLÄDJE GLÄDJE GLÄDJE
 

2014-02-06 Träning

Publicerad 2014-02-18 06:00:00 i Allmänt

Lite uppvärmningsrundor

Som vanligt har några klubborna med sig för att kunna dra ett och annat skott under rundorna
Gruppstretching har blivit populärt och ser jäkligt coolt ut att titta på
Daggen och Maja övar volleyskott (kanske något hög klubba ;-))
Tjejerna kollar på Tomas när han visar teknikbanan
Calzone visar prov på god teknik – märks tydligt att hon övat mycket på att bolla på bladets högkant
Lollo som kände sig hängig denna dag sade ’Jag är trött – Jag har nog (h)järnbrist’ vilket lät fantastiskt roligt
Under TvåMålet förminskade vi planen för att få den mer lik storleken vi kommer att spela på mot Sandbäckhult kommande helg
Genomgång av lagen inför helgens matcher
 
 

2014-02-04 Träning

Publicerad 2014-02-17 18:00:00 i Allmänt

Lite stretching samtidigt som Tomas går igenom dagens träning

Dags för övning – alla sitter på sargen – närmast Calzone
Övning där tjejerna möttes på mitten
Tomas går igenom femmorna inför TvåMålet
Avbrott för genomgång och justering av hur Tomas vill att anfallet ska byggas upp
I avvaktan på att saker ska hända
 
 

2014-01-30/02-02 VM-kval i Toronto till VM i Sverige december 14

Publicerad 2014-02-17 08:00:00 i Allmänt

USA på lagbild som sedermera skulle vinna kvalgruppen före Kanada och Jamaica

Historiskt ögonblick då Jamaica skulle spela sin första tävlingsmatch någonsin (slutade 27-0 till USA men dom höll nollan i 13 minuter vilket måste ses som en bedrift)
Canada – Jamaica där Jamaica gjorde sitt första landslagsmål (dock förlust med 32-1)
Av en ren händelse och efter att generalen för kvalet lyckats fixa så hans systers bror körde mig till Air Canada Center så fick jag uppleva en NHL-match live mellan Toronto och Ottawa
22 000 personer på läktarna, 6-3 till hemmalaget, hattrick av Kessler, mål som ingen såg utom videogranskningen, slagsmål i grupp och enskilda med slängda handskar = en match som innehöll allt och är ett minne för livet.
 

2014-01-28 Skotträning

Publicerad 2014-02-16 10:30:34 i Allmänt

Uppvärmning – Daggens plym skymmer nästan hela sikten

Fyra målvakter – Fyra målburar gav möjlighet till att genomföra massor med skottövningar och samtidigt ge målvakterna en ordentlig genomkörare
Micke ständigt med ett leende på läpparna
Byte av skottstation då vi hade olika typer av övningar i varje mål
Tomas går igenom inför TvåMålet vad han vill se – systrarna Sundberg-Tisell som vanligt sittande
Man kan undra vem stilikonen är som har boots till träningskläderna (en ledtråd är en svensk känd fotbollsspelare i Lyon har samma nummer)
Så här kan det se ut när strumporna börjar bli slitna
 

Match Värnamo-CIBK 2014-01-25

Publicerad 2014-02-16 09:54:00 i Allmänt

Efter lite frånvaro så är det dags att komma ifatt igen med bloggen. Har haft massor med andra innebandyaktiviteter och idrottsupplevelser som är minnen för livet.

Vi visste på förhand att matchen mot Värnamo skulle bli svår av två anledningar 1. Värnamo har ett kompetent lag med spetskompetens 2. Planen känns lite annorlunda då den är lite smalare och har stort utrymme bakom mål vilket kan spela spratt för avståndsbedömningen.
Litet mklädningsrum gjorde att Amanda byte om I korridoren + Elin på kryckor efter hästincidenten
ST och Stella är kompisar

Uppvärmning
Period 1
En jämn och öppen period med många chanser åt båda hållen och dör vi tyvärr bränner ett antal mycket bra lägen. Målet som kommer till beror på två saker dels att vi blir lite korta i vårt spel mellan backarna dels att bollen studsar olyckligt på domarens fot och blir uppsnappad och inspelad till Värnamos poängdrottning Sofie Claesson som enkelt kunde sätt bollen från två meters håll.
Period 2

Efter 3 minuter får vi en utvisning emot oss och som vanligt så försvarar vi oss väldigt bra och när Jossan snappade upp bollen och blev fri med målvakten så kändes det som att 1-1 skulle komma men då bollen började studsa blev chansen om intet och 10 sekunder senare kunde Värnamo göra 2-0. Dock kändes det som att vi tog över matchen och skapade chans på chans…dock utan att träffa mål. Efter 12.00 så gör så Sanna ZK reducering 1-2 efter långt pass från Zane. I slutet av perioden får vi chansen att spela 5-4 igen men trots massor av lägen så får vi inte in bollen.

 
Period 3

Börjar väldigt olyckligt då vi missar i diagonalpassningarna och Sofie Claesson kunde distinkt sätta 3-1 efter 2 minuter från mitten ett par meter utanför slottet. Dock replikerar vi snabbt genom vår notoriska målskytt Linda Z efter 4 och 47 fint framspelad av Fanny ST. Vi har nu ett enormt tryck på Värnamo som kämpar och krigar som galningar. Vi börjar nu träffa mål mer frekvent men får inte in bollen. Efter 11.04 så gör så Linda Z 3-3 denna gång av sin vapendragare Sanna ZK och vi är ordentligt på gång. Vi trycker nu på hårdare än någonsin och skapar den ena helt öppna chansen efter den andra…..men bollen vill bara inte in. Efter 18.34 så händer då det som inte får hända – Värnamo gör 4-3 efter en tilltrasslad situation framför mål där en Värnamospelare låser vår back samtidigt som nästa stöter in bollen förbi Amanda. Vi tar nu ut målvakten och chansar på att kunna få till ett oavgjort resultat och skapar återigen ett hårt tryck på Värnamos mål men utan att lyckas.

 
 
Sammanfattning

Självklart aldrig roligt att få stryk särskilt inte efter det spel vi presterar men det är som bekant målen som räknas och vi får helt enkelt ta med oss lärdomen av detta och jobba hårt med tajmingen i våra avslut de närmsta två veckorna (speluppehåll nästa helg). Värnamo ska också ha en eloge för deras sätt att kriga sig genom matchen. Förlusten innebär nu att det är helt öppet om två av kvalplatserna då ingen lär rubba Vöikers i deras jakt på serieseger då de nu har 5 poängs försprång. Så det ska bli väldigt spännande att se kampen mellan de andra 5 lagen.

 
Som vanligt hoppas jag på dessa scener i derbyt mot Sandbäckshult om två veckor
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela